Rybí Hody 23. 3.

Takovou akci jsme chtěli už dlouho! 

Rozebrat ryby, ukázat vám, co všechno jde skvěle připravit. Takovou „rybí zabijačku“ ale čistě, hezky, na úrovni. Něco už znáte od nás. A co neznáte, vám přijde ukázat ten nejpovolanější. Martin Makovička.

Martin je šéfkuchař a majitel pražského Vallmo, ale vyrůstal v Třeboni. Spolupracuje již roky se Šupinou a Šupinkou a je to člověk, který má stejné poslání jako my. Ukázat Čechům cestu k sladkovodním rybám a nutno říci, že to dělá vskutku skvěle. Konečně máme s Martinem šanci ukázat vám to společně na jednom místě. Neotřele. A v nejvyšší kvalitě.

Akce pro rybí gurmány. 23. 3. 2024, ve 12:00 začínáme. Vstup volný.

Menu:

Martin:

Zabijačková rybí polévka

Smažené mlíčí, zelný salátek

Tatarák ze pstruha

Kapří tlačenka vařená v kůži z kapra

Kalendovi:

Uzené klobásky z kapra

Paštika ze sumčích jater

Klasický rybí salát s mayo

Líčka na grilu

 

K tomu skvělé bublinky, bar bude připravený.

 

Těšíme se na Vás

 

-